Na een bewogen schooljaar start de AMWD met een nieuw en uitgebreid aanbod voor jong en oud. Vanaf 6 jaar kan je bij ons terecht. Ook tieners en volwassenen komen aan hun trekken.

INITIATIE

Jongens en meisjes van het eerste en tweede leerjaar starten met muziek, woord- of danslessen.

Elke week een uurtje vol liedjes en versjes, klanken en woorden, verzinsels en spel, beweging, dans en fantasie!

Klik voor meer info op je favoriete initiatie!

muziekinitiatie 

muziek-woordinitiatie 

dansinitiatie 

Wist je dat de AMWD en KOKON de handen in elkaar slaan om je kind veilig van KOKON centrum naar het Cultuurhuis te brengen? Klik hier voor meer info over onze wandelpendel.


MUZIEK mét POP-afdeling

Vanaf 8 jaar kan je een instrument leren. Je volgt wekelijks 1 uur instrumentles en 2 uur muziekmix. Zo krijg je de nodige muzikale achtergrond en musiceer je snel samen.

Volgende instrumenten kan je leren bespelen in Kontich: (elektrische) gitaar, saxofoon, hoorn, trompet, harp, gitaar, dwarsfluit, cello, klarinet, piano/keyboard, zang, viool en klarinet.

Dankzij de aankoop van een nieuwe buffet- en digitale piano, versterkers en nog meer investeringen van de gemeente Kontich kan onze academie in het Cultuurhuis Altena een heuse pop-afdeling op poten zetten!

De muziekmix voor kinderen vanaf 8 jaar gaat door op dinsdag of woensdag van 16.00 tot 18.00 uur in Cultuurhuis Altena.

Startende tieners (tussen 11 en 17 jaar) kunnen terecht in een klas gericht op hun leeftijdsgroep. Deze muziekmix voor tieners gaat door op maandag van 19.00 tot 21.00 uur in cultuurhuis Altena.


WOORD


Woordatelier


Kinderen vanaf 8 jaar verkennen in het woordatelier spelend de wereld van taal en lichaamstaal. Speelse klank-goocheloefeningen wisselen af met toneel en poëzie. Ben je een echt podiumbeest of net niet, maar schilder je wel graag met woorden? Kom dan zeker eens kijken!

Uurrooster Woordatelier

NIEUW: Woord volwassenen

Startende volwassenen proeven van theater, vertel- & voordrachtkunst. Je leert overtuigend en met de juiste stemtechniek voor publiek spreken. Deze les gaat door op dinsdag van 17.30 – 19.30 uur in cultuurhuis Altena.DANS

Jongens en meisjes starten op 8-jarige leeftijd met twee wekelijkse uren dansatelier. Heerlijk dansen en tegelijkertijd sierlijk, lenig en krachtig worden! De kinderen leren de klassieke danstechniek. Oudere kinderen die willen starten, sluiten aan bij een groep volgens het advies van de leraar.

Uurroosters dans 

INFO EN INSCHRIJVEN

Op onze website vind je alle info over onze lessen en maak je kennis met ons volledige aanbod in Kontich én Mortsel. Ga hiervoor naar www.amwdmortsel.be.

Je kan inschrijven tot 30 juni en van 24 augustus tot 30 september. Kijk goed na of je in aanmerking komt voor verminderd inschrijvingsgeld!