Staat je vrijetijdsbeleving deze zomer op losse schroeven? Zijn je buitenlandse reizen en festivals in het water gevallen? De vrijetijdsdienst heeft aan jou gedacht!

Al voor we als lokaal bestuur een aantal (grote) activiteiten en evenementen moesten annuleren, waren we druk bezig met het bedenken van alternatieven. Zo kunnen we activiteiten op een andere, coronaveilige manier organiseren, of voorzien we een reeks kleinere activiteiten waar minder mensen tegelijk naar toe kunnen. Ook stellen we in samenwerking met onze partners bij de verenigingen en De Zuidrand wandel-en fietsroutes en –zoektochten ter beschikking.

Het volledige alternatieve programma ontdek je via www.kontich.be/zomer-dicht-bij-je-kot. We werken met verplicht vooraf inschrijven of reserveren, zodat je niet vruchteloos naar een activiteit komt die al volzet is. De plaatsen zijn, omwille van de veiligheid, steeds beperkt. Dus eerst is eerst! We volgen ook steeds de nieuwste veiligheidsmaatregelen zodat we alle activiteiten in uiterste veiligheid kunnen laten doorgaan. Hou ook zeker de gemeentelijke facebookpagina in de gaten voor de recentste informatie.

Schrijf je snel in en geniet ervan! Samen zorgen we voor een veilige culturele, sportieve en sociale activiteitenzomer!Gepubliceerd op woensdag 1 juli 2020 7.58 u.

Bijlagen

Deel deze pagina