Het sociaal project in het parklokaal aan het Gemeenteplein vindt een tweede adem. Na een populaire soepbistro volgt nu een tijdelijke ijsbistro!

In volle coronatijd kwam het spijtige nieuws dat de soepbistro zijn activiteiten moest stopzetten.
Het lokaal bestuur Kontich ging met externe exploitanten en medewerkers van Pegode op zoek naar een oplossing.

Die komt er nu in de vorm van een pop-up ijsbistro waarin de medewerkers van Bella Boule en Pegode vzw je van eind juni tot eind september laten genieten van overheerlijk ambachtelijk schepijs dat met liefde en passie is bereid. Je kan het in het park opeten of afhalen in de vorm van diepvriesijs. Vanaf 24 juni kan je in de ijsbistro terecht van woensdag tot en met zondag tussen 14 u en 18 u en bij een stralend zonnetje zelfs tot 19 u.

Bella Boule is een lokaal ijssalon onder de leiding van Isabelle Stultiens. Pegode vzw biedt tewerkstellingskansen aan kansengroepen via sociale economie. Deze twee organisaties slaan de handen in elkaar met als bedoeling om de sociale cohesie in de buurt te vergroten en een meerwaarde te geven aan het patrimonium van de gemeente Kontich.