Viel vorige week de seizoensbrochure ’20 – ’21 in je bus? Of bladerde je misschien al in het digitaal exemplaar? Dan merkte je zeker en vast de mooie kleurplaat op die op de cover van de brochure prijkt. Die is het werk van de Kontichse illustratrice Julie Vangeel.

Wist je al dat je met deze kleurplaat kan deelnemen aan een heuse kleurplaatwedstrijd? Deze wedstrijd is een initiatief van onze vrijetijdsdienst en loopt vanaf vandaag (15 juni 2020) tot het einde van de zomer (31 augustus 2020). Je hebt dus de hele zomervakantie om letterlijk en figuurlijk kleur te geven aan je vrije tijd.


Wat moet je er voor doen?
Geef een originele twist aan de kleurplaat: kleur ze in, geef ze een lik verf, knip en plak, maak een collage….alles kan! Neem een mooie foto van het resultaat en stuur ze samen met je contactgegevens op naar het e-mailadres: uitwinkel@kontich.be.


Hoe kan je aan de kleurplaat geraken?
Je vindt ze terug op de cover van de seizoensbrochure. Laat je je brochure liever in één geheel? Dan kan je de kleurplaat downloaden op onze website, ophalen in de bibliotheek of terugvinden in het flyerrek in Het Gemeentehuis.


Wie kan meedoen aan de kleurplaatwedstrijd?
Iedereen van 0 tot 200 jaar. We splitsen de deelnemers op in twee leeftijdscategorieën: -18 en 18+.


Welke prijzen kan je in de wacht slepen?
Er zijn per leeftijdscategorie twee mooie prijzen te winnen: een jury- en een publieksprijs.

Leeftijdscategorie -18 jaar:

  • De winnaar van de publieksprijs krijgt een creatief pakket cadeau (ter waarde van 25 euro).
  • De winnaar van de juryprijs krijgt één jaar gratis les aan de Academie van Beeldende Kunst in Kontich (ter waarde van 68 euro).

Leeftijdscategorie +18 jaar:

  • De winnaar van de publieksprijs krijgt een creatief pakket cadeau ( ter waarde van 25 euro) en vrijetijdscheques (ter waarde van 30 euro).
  • De winnaar van de juryprijs krijgt één jaar gratis les aan de Academie van Beeldende Kunst in Kontich (ter waarde van 314 euro).


Hoe kan je publieksprijs winnen?
Alle inwoners van Kontich mogen een stem uitbrengen op hun favoriete kleurplaat. De kleurplaat die de meeste stemmen krijgt, sleept de publieksprijs in de wacht. We maken de winnaar bekend nadat de wedstrijd achter de rug is en overhandigen persoonlijk zijn/haar prijs.

Hoe kan je de juryprijs winnen?
Vier juryleden beoordelen de kleurplaten op originaliteit, esthetiek en creativiteit. Zij kunnen elk één stem uitbrengen per kleurplaat. De kleurplaat die de meeste stemmen krijgt, wint de juryprijs. We maken de winnaar bekend nadat de wedstrijd achter de rug is en overhandigen persoonlijk zijn/haar prijs.

Hoe kan je stemmen op jouw favoriete kleurplaat?
We verzamelen alle ingezonden foto’s in een fotoalbum op onze website. Via een e-formulier kan je stemmen op jouw favoriete kleurplaat. Per persoon mag je één stem uitbrengen.


Waar vind je meer informatie terug?
Op onze website vind je alle nodige informatie terug. Van de eigenlijke kleurplaat tot het wedstrijdreglement.Gepubliceerd op dinsdag 16 juni 2020 11.16 u.

Bijlagen