EINDEJAARSACTIE

Steek onze lokale economie een hart onder de riem
De afgelopen tijd was voor onze lokale handelaars een erg moeilijke periode. De coronacrisis liet diepe sporen na. Ons lokaal bestuur heeft daarom een pakket aan steunmaatregelen klaar om de lokale handelaars te ondersteunen. En ook jij kan als inwoner je steentje bijdragen!
Hoe ondersteunen wij onze lokale handelaars?

Ons lokaal bestuur heeft een pakket aan steunmaatregelen klaar dat in totaliteit een bedrag van maar liefst 1.900.000 euro voor hen kan opleveren. Het pakket heeft als bedoeling om hen wat meer financiële ademruimte te geven en bestaat uit verschillende maatregelen zoals een corona-noodfonds, een spaarkaartactie en een digitale bedrijvengids waarmee we lokale handelaars de mogelijkheid geven om meer zichtbaarheid te verwerven.

Hoe kan jij als inwoner onze lokale handelaars ondersteunen?
Daar komt nu een eindejaarsactie bij waaraan jij kan meedoen! Deze actie loopt van 1 december tot en met 15 januari. Doe in deze periode je kerst- en nieuwjaarsaankopen bij onze lokale handelaars en ontvang een lot. Het aantal lotnummers dat je ontvangt, is afhankelijk van het aankoopbedrag. De deelnemende handelszaken zijn vrij om zelf het aantal loten per aankoopbedrag te bepalen. Ieder lotnummer biedt kans op de winst van een Kontichbon.

Hoe werkt de eindejaarsactie?

  1. Ga winkelen bij onze lokale handelaars.
  2. Krijg één of meerdere loten bij je aankopen.
  3. Ga via onze website na of je een winnend lot hebt.
  4. Win één of meerdere Kontichbonnen ter waarde van 10 euro.
  5. Maak kan op één of meerdere Kontichbonnen uit de extra prijzenpot ter waarde van 5000 euro.
  6. Neem je extra prijs in ontvangst tot 31 maart aan het onthaal van Het Gemeentehuis op vertoon van je identiteitskaart.

De extra prijzenpot van 5000 euro is samengesteld uit aankoopbonnen die door de dienst lokale economie ter beschikking worden gesteld en waarmee de winnaars kunnen betalen bij de deelnemende handelszaken die een Kontichbon aanvaarden.

2x 500 euro

4x 250 euro

80x 25 euro

100x 10 euro

Hoe kan je als handelaar deelnemen aan de eindejaarsactie?

De eindejaarsactie richt zich tot alle handelaars op het grondgebied van Kontich, die in het bezit zijn van een ondernemingsnummer én zijn aangesloten bij de Kontichbon. Deze handelszaken ontvangen een uitnodiging van de dienst lokale economie met de vraag om deel te nemen aan de eindejaarsactie. Dat kan tot en met 15 november via het digitaal inschrijvingsformulier

Bijlagen