Het Cultuurhuis Altena, gelegen in het Altenapark, Antwerpsesteenweg 79 vormt een prachtig decor voor ontspannende zomeravonden. In de schaduw van de historische kapel en aan de rand van de parkvijver biedt ons Lokaal Bestuur de mogelijkheid aan voor de inrichting van een pop-up zomerbar, voor de periode van 28 juni 2020 tot 30 augustus 2020.

Het Schepencollege besliste op 30 december 2019 om de procedure tot aanstelling van een uitbater te openen, zodat kandidaten de mogelijkheid krijgen een voorstel in te dienen voor de uitbating van een zomerbar op deze mooie plek.

Op maandag 20 januari a.s. om 14 u. kunnen geïnteresseerden de ruimten en locatie komen bekijken tijdens een infosessie en plaatsbezoek.

Zij hebben dan de tijd tot vrijdag 7 februari 2020 om een voorstel in te dienen bij het lokaal bestuur.

Geïnteresseerden kunnen de concessiedocumenten en bijkomende info opvragen of inschrijven voor het infomoment met bezichtiging van de locatie via uitwinkel@kontich.be, tel. 03 450 78 32.