Geef je mening over de gemeentelijke sportinfrastructuur
We overwegen een grondige renovatie en uitbreiding van de sporthal, en een heroriëntering van de parking van K. Kontich FC. Maar hoe tevreden ben jij over de gemeentelijke sportinfrastructuur? We willen de beleving van onze sporters echt verbeteren. Daarom polsen we graag naar jouw mening.

Ons lokaal bestuur stelt momenteel een masterplan op voor de site van vrijetijdscentrum De Nachtegaal. In dit masterplan zetten we in op een grondige renovatie van de infrastructuur en een heroriëntering van de parking van K. Kontich FC. Daarnaast overwegen we een uitbreiding van de sportfaciliteiten van het vrijetijdscentrum.

Sporters beleven meer. We willen de beleving van onze sporters dan ook écht verbeteren. Daarom polsen we ook graag naar jouw mening. Hoe tevreden ben jij over de gemeentelijke sportinfrastructuur? Welke aspecten zijn voor verbetering vatbaar? We gaan met je info aan de slag om onze dienstverlening af te stemmen op jouw behoeftes. Vul onze bevraging in en til de sportbeleving in Kontich naar een hoger niveau!

Geef je mening via www.kontich.be/bevragingsportcentrum of kom langs aan de vrijetijdsbalie in De Brouwerij op het Sint – Jansplein of vrijetijdscentrum De Nachtegaal, Duffelsesteenweg 145, voor een papieren versie van deze bevraging.

Als je de enquête invult maak je kans op een 15-beurten zwemkaart voor jou en al je gezinsleden. De winnaars kiezen we uit alle deelnemende en compleet ingevulde bevragingen.

Je kan de bevraging invullen tot en met 30 november. We willen je alvast bedanken om de sportbeleving in onze gemeente mee te verbeteren.

Meer weten? Neem dan contact op met onze diensten op het nummer 03 880 12 30 of via het mailadres vrijetijdscentrum@kontich.be.