Duurzaam bouwadvies i.s.m. Kamp C op 20/11
Duurzaam bouwen staat hoog op de agenda in Vlaanderen. Goed geïnformeerd beginnen aan je bouwproject kan je achteraf veel tijd, geld en kopzorgen besparen. Daarom biedt Kamp C in samenwerking met ons gemeentebestuur de mogelijkheid om deskundig en onafhankelijk advies in te winnen.

Duurzaam bouwen staat vandaag hoog op de agenda in Vlaanderen. In 2021 moet immers verplicht bijna-energieneutraal (BEN) gebouwd worden. Daarnaast spelen ook efficiënt ruimtegebruik, gezonde materialen en een gezond binnenklimaat een steeds belangrijkere rol in de bouw of renovatie van een woning. Nieuwe normen, inzichten en eisen naar comfort toe maken het bouwproces er niet makkelijker op.

Goed geïnformeerd beginnen aan je bouwproject kan je achteraf veel tijd, geld en kopzorgen besparen.

Daarom biedt Kamp C in samenwerking met ons gemeentebestuur aan de kandidaat (ver)bouwer, de mogelijkheid om deskundig en onafhankelijk advies in te winnen op maat van je project.

Kamp C doet hiervoor beroep op de kennis en expertise van architecten. Kamp C geeft onafhankelijk advies aan diverse doelgroepen en staat gekend als provinciaal expertisecentrum voor duurzaam bouwen en wonen. De adviseurs komen ook naar Kontich en het bouwadvies is volledig gratis.

Op maandag 20 november vind je de adviseurs terug in Kontich, van 13 tot 17 u.
Interesse? Maak een afspraak via het woonloket van onze gemeente.