Derde vestiging voor AsterX Dranken
RUMST / KONTICH – Drankenhandel AsterX heeft, na een eerdere overname van Dranken Van Goethem aan de Hollezijp in Boom, nu ook Laeremans Dranken in Waarloos overgenomen.

Vorig jaar stond Dranken Van Goethem aan de Hollezijp in Boom over te nemen. Die kans liet AsterX niet liggen. Toen onlangs bekendraakte dat ook de concullega’s van Laeremans Dranken om gezondheidsredenen de winkel aan de Herman De Nayerstraat 4 in Waarloos (Kontich) te koop stelden, was dit een mooie opportuniteit.

“Laeremans Dranken past volledig in ons DNA”, zegt Christophe. “Ook zij streefden een perfecte dienstverlening na met de bedoeling de verwachtingen van de klant te overtreffen. Een professionele begeleiding, uitgebreid assortiment, permanente promoties, uitmuntende degustaties en respect voor de feedback van de klant zijn hier enkele voorbeelden van.”

Het AsterX-team is ondertussen uitgegroeid tot twaalf man. Om aan de vraag van de klanten te voldoen, heeft AsterX Dranken een verantwoordelijke Events aangeworven. Die kan de klanten ondersteunen bij hun vragen.

Naast de verkoop van dranken, verhuurt AsterX een ruime voorraad tafels, stoelen, frigo’s en tapinstallaties.