Kontich Fietst & Kontich Zingt

Beste sportvriend,

Ook in de sport geldt het spreekwoord “Jong geleerd is oud gedaan”. Het is belangrijk kinderen vroeg in contact te brengen met sport en ze een optimale sportervaring te geven.

De Vrijetijdsdienst-sport organiseert daarom jaarlijks “Kontich Zingt”ten bate van alle Kontichse sportclubs met jeugdwerking. Vorig jaar is “Kontich Zingt” succesvol gecombineerd met “Kontich Fietst”. Meer dan 500 fietsers hebben na een ritje Kontich-…Kontich hun kelen schor gezongen op de tonen van klassieke slagers en polonaises in het gemeentelijk park.

Dit jaar gaan “Kontich Fietst” en “Kontich Zingt”opnieuw hand in hand. De familiale fietstocht verkent nieuwe wegen en iedereen kan daarna het stof wegspoelen in het gemeentepark van Kontich.  Van 17.30 – 18.30 u komt BlitZ met een heuse kindershow. En nadien Kontich Zingt ism Vlaanderen Zingt (Wim Leys). De opbrengst van de bar wordt integraal uitgekeerd aan Kontichse sportclubs met jeugdwerking.

Ook jij kunt de Kontichse jeugd op een aangename en eenvoudige manier helpen. Zorg ervoor dat jouw club zoveel mogelijk leden,kinderen, ouders, familie, vrienden en sympathisanten bij elkaar krijgt op zondag 2 juli 2017.

Kontich telt meer dan 60 sportclubs. Als iedere club 25 personen meebrengt, tellen we 1500 deelnemers. 50 personen per club levert 3.000 aanwezigen op. En 100 per club een slordige 6.000! Dat is een pak ambiance en zijn heel wat cola’s en pintjes voor de kas ten bate van de sportende jeugd.Want denk er aan: hoe meer kinderen met sport beginnen, hoe groter de kans dat ze later lid worden van jouw club!

Spreek af op zondag 2 juli 2017 voor “Kontich Fietst” en “Kontich Zingt”!