Gezocht
We zijn op zoek naar twee managers: één voor het team omgeving (A4a-A4b – Voltijds statutair) en één voor het team samenleven en vrije tijd (A4a-A4b – Voltijds statutair). Word jij onze nieuwe collega?

Als teammanager omgeving ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de afdeling omgeving die verschillende technische disciplines omvat zoals wegenwerken, rioleringen, gebouw- en groenbeheer en daarnaast heel het pakket van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, mobiliteit, vergunningen en duurzaamheid. Bovenop het optimaal draaiende houden van de afdeling en het laten samenwerken doorheen de verschillende disciplines, ben je de verbindingspersoon tussen de afdeling omgeving en de andere afdelingen binnen het lokaal bestuur van Kontich (gemeente, OCMW en AGB). Je draagt actief mee de waarden uit van het lokaal bestuur: voortdurend in beweging, gedreven door klant en kwaliteit, transparant en gericht op ieders kracht. Je maakt deel uit van het managementteam en rapporteert hierbij rechtstreeks aan de secretaris.

Als teammanager samenleven en vrije tijd ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de afdeling vrije tijd, de uitbating van de vrijetijdscentra, de bibliotheek en het opvolgen van het gemeentelijk basisonderwijs en het kunstonderwijs. Bovenop het optimaal draaiende houden en het laten samenwerken van deze diensten, ben je de verbindingspersoon tussen de afdeling samenleven & vrije tijd en de andere afdelingen binnen het lokaal bestuur van Kontich (gemeente, OCMW en AGB). Je draagt actief mee de waarden uit van het lokaal bestuur: voortdurend in beweging, gedreven door klant en kwaliteit, transparant en gericht op ieders kracht. Je maakt deel uit van het managementteam en rapporteert hierbij rechtstreeks aan de secretaris.

De procedure verloopt integraal via Monitor. De volledige functieomschrijving, selectievoorwaarden en wijze van kandidaatstelling vind je onderaan deze pagina en op onze vacaturepagina.

Gepubliceerd op dinsdag 27 juni 2017 12.36 u.