Thuisindetoekomst

Hoe we leven, verandert razendsnel. Hoe we wonen ook. Als we daarbij stilstaan, komen er belangrijke vragen boven zoals: Maken we in de toekomst plaats voor méér groen? Hoe pakken we parkeerproblemen aan? Organiseren we binnenkort een straatfeest in iedere straat?

Wat er allemaal anders wordt, is niet altijd even duidelijk. Maar dat het niet echt lang meer zal duren en ook nodig is, is wel duidelijk.

Daarom lanceert de Vlaamse overheid samen met lokale besturen “Thuis in de Toekomst”, een online woontest waarin jij ons lokaal bestuur informatie geeft over hoe je graag wilt wonen: wat je belangrijk vindt en wat niet. Daarmee kunnen wij samen plannen maken voor de toekomst. Bovendien krijg je al een kleine geanimeerde inkijk in het wonen van morgen.

Geprikkeld? Doe de (anonieme) woontest op www.thuisindetoekomst.be. De test duurt een tiental minuten. Je krijgt 15 vragen voorgeschoteld. Hou ook de lichtkranten, affiches, folders en sociale media in de gaten voor meer informatie.

Heb je zelf geen computer? In de bibliotheek kan je op internet! Vraag gerust info of hulp aan onze bibmedewerkers.