DESKUNDIG

Voltijds (38/38) – contractueel – B1-B3

Word je enthousiast als je denkt aan een goed beheer en een vlotte opvolging van de loon –en personeelsadministratie? Staat een efficiënte en klantvriendelijke dienstverlening over alle personeelsvragen van jouw collega’s bovenaan je prioriteitenlijstje? Aarzel dan niet om verder te lezen, want misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Situering

Als deskundige P&O sta je in voor het beheren en behandelen van de loon- en personeelsadministratie met als doel ervoor te zorgen dat interne processen efficiënt, correct en klantvriendelijk verlopen. Hierbij bewaak je dat procedures, wet- en regelgeving worden gerespecteerd. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers inzake personeelsaangelegenheden en biedt ondersteuning bij de verschillende HR-activiteiten.

Als deskundige P&O werk je binnen de afdeling ondersteuning onder rechtstreekse leiding van de teammanager ondersteuning. Je werkt in het P&O-team met 2 collega’s die samen met jou alles op het vlak van personeelsbeheer realiseren voor het lokaal bestuur Kontich. Daarnaast werk je ook nauw samen met de HR-expert op het vlak van ondersteuning van alle HR-activiteiten. Naast het garant staan voor de basisdienstverlening vanuit ons P&O-team werk je ook projectmatig mee volgens specifieke taakverdelingen binnen het team.

Profiel

 • Je bent een administratieve duizendpoot en vindt vlot je weg in procedures en reglementering met betrekking tot de sociale en arbeidswetgeving
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je plaatst de klant altijd op de eerste plaats, maar verliest hierbij de organisatiebelangen niet uit het oog.

Wanneer kom je in aanmerking?

 • Je bent houder van ofwel een bachelor diploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.
 • Je slaagt voor de selectieprocedure
  o Een CV- screening (max. 15 kandidaten)
  o Een schriftelijke proef op 11 februari 2020
  o Een mondelinge proef op 20 februari 2020

Aanbod

 • een bruto aanvangswedde vanaf 2460,78 per maand (uit de privésector wordt maximaal 8 jaar relevante ervaring in aanmerking genomen)
 • maaltijdcheques (8 euro)
 • fietsvergoeding
 • hospitalisatieverzekering (DKV)
 • groepsverzekering 3,5 % (tweede pensioenpijler)
 • 30 vakantiedagen (bij een voltijdse tewerkstelling)

Plaats van tewerkstelling
Lokaal bestuur Kontich – Gemeenteplein 1, 2550 Kontich

Interesse?
Wil je graag deel uitmaken van ons team? Solliciteren kan via het e-formulier op onze website tot en met zondag 2 februari 2020. Voor meer informatie mag je je richten tot de dienst Personeel & Organisatie via personeel@kontich.be of 03/246.25.52

Voor deze vacature wordt een wervingsreserve met een duur van 2 jaar vastgelegd.

Gelijke kansen
Lokaal bestuur Kontich stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, levensvisie of handicap.