Mobiel Zorgloket

Het Zorgloket is een centraal informatiepunt over thuiszorg, zorg voor personen met een handicap, mantelzorg en ouderenzorg. Het zorgloket vind je in het gemeentehuis is binnen het lokaal bestuur onderdeel van ‘zorg en gezondheid’.

Het zorgloket werkt steeds op afspraak tijdens de gewone openingsuren van het lokaal bestuur. Is het te moeilijk om zelf naar het Zorgloket te komen, dan komt het Zorgloket naar jou en komt de verantwoordelijke op huisbezoek.

Vanaf september start het mobiel zorgloket op locatie:
Elke eerste en derde maandagvoormiddag (9u-12u) van de maand kan je terecht bij het zorgloket in buurthuis Den Alf in de Holle Weg 2 te Kontich Kazerne.

Waarvoor kan je terecht bij het zorgloket?
– Voor mantelzorgondersteuning
– Voor zorgvragen en zorgmeldingen
– Voor concrete hulpvragen voor een van de thuiszorgdiensten

We zoeken samen met jou naar een gepast antwoord op je vraag. Voor concrete dienstverlening verwijzen we vanuit het zorgloket zowel intern als extern door naar de juiste persoon of dienstverlening. Waar mogelijk plant het zorgloket rechtstreeks een afspraak in.

Heb je zelf een vraag? Of ken je als hulpverlener, buur of familielid iemand die informatie of ondersteuning zoekt rond thuiszorg, zorg en gezondheid of mantelzorg? Neem dan contact op met Iris Corynen, verantwoordelijke voor het Zorgloket via 03 246 25 90 of via thuiszorg@kontich.be.