omleiding

Op 26 februari starten de werken in de Edegemsesteenweg in zone 3 (meer info in het extra infoblad onderaan deze pagina). Ten gevolge van de vrieskou van de afgelopen dagen, liepen de vooropgestelde werken echter wel enige vertraging op. De volgende fase vat daardoor vanaf 26 februari maar deels aan:

  • het stuk van de Edegemsesteenweg tussen Edgard Tinellaan en Antwerpsesteenweg gaat voorlopig nog niet open.
  • de De Villermontstraat wordt nog niet opengebroken in de week van 26 februari, net zoals de straten rond het speelterrein. Ook de tijdelijke parkeerplaatsen blijven voor het grootste deel nog bruikbaar zolang er niet geparkeerd kan worden in het gedeelte van de Edegemsesteenweg tussen Edgard Tinellaan en Antwerpsesteenweg.
    De tijdelijke parkeerplaatsen zijn bereikbaar via de De Villermontstraat voor de bewoners.

We vragen je dan ook om steeds goed de aangebrachte wegsignalisatie te volgen en te respecteren. We houden je op de hoogte van het verdere verloop van de werken en de daaraan gekoppelde verkeersmaatregelen.

Voor meer informatie over deze maatregelen kan u terecht bij de politiediensten, op het nummer 03 444 00 13 of het mailadres kontich@hekla.be.