Kontichbon

Moet je onverwachts naar een feest en kon je geen geschenk meer kopen? Wil je de lokale economie ondersteunen? Of weet je niet goed met welk cadeau je iemand een plezier doet? Met de Kontichbon bespaar je jezelf pakjesstress en koop je bij lokale handelaars: het ideale geschenk dus voor elke gelegenheid.

De cadeaubonnen, ter waarde van 10 en 25 euro, zijn een nieuw initiatief. Je koopt ze online op kontich.talkabout.vlaanderen, na het aanmaken van een profiel. De bonnen blijven één jaar geldig. Je kan ze ook digitaal doorsturen als geschenk! Ook in het gemeentehuis, aan het loket omgeving en aan de vrijetijdsbalie kan je terecht om de bonnen met bancontact aan te kopen.

Deelnemende handelaars

Deelnemende handelszaken herken je aan een sticker “Wij aanvaarden de Kontichbon” op hun vitrine. Handig, duidelijk en herkenbaar. Je vindt de deelnemende handelszaken ook terug op de website kontich.talkabout.vlaanderen. Een voorbeeld van de sticker vind je ook hiernaast.

kontich.talkabout.vlaanderen: dé plaats voor Kontichse handelszaken

Handelszaken en zelfstandigen in Kontich kunnen zich gratis inschrijven op de website. Ze krijgen daarbij de nodige ondersteuning van het gemeentebestuur op het vlak van promotie. Zo kunnen ze op kontich.talkabout.vlaanderen een profiel aanmaken en allerhande bedrijfsinfo en –nieuws ingeven. Op die manier wordt kontich.talkabout.vlaanderen dé plaats waar je alle informatie vindt over Kontichse handelszaken!