Braderie, feestmarkt
Met de jaarlijkse braderie op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 en de jaarmarkt op maandag 25 september, wordt het centrum van Kontich omgevormd tot een feestdorp.
Dat houdt in dat het verkeer plaats moet maken voor tal van evenementen met optredens van bekende en minder bekende artiesten. De braderie, die bij goed weer meer dan 5.000 bezoekers trekt, wordt georganiseerd door de handelsvereniging VANK in samenwerking met het gemeentebestuur.

Zaterdag om 14 u. geven de burgemeester en de schepenen het startschot. Nadien is het de beurt aan ‘LADY & THE LORDS’, die op podium voor het oud-gemeentehuis optreedt. Om 16 u. een spetterend optreden van GET READY. Nadien kunnen de toeschouwers genieten van een show van turnkring SPARTA. PATRICE NOAH en BLOOM (NL) met DJ PEPE.

Zondag om 14.15 u. bijt het DansAteljee eveneens met een wervelde show de spits af gevolgd door dance DUPLEX. Om 15 u. de fantastische LAURA LYN & MATTHIAS LENS. Turnkring SPARTA laat weer het beste van zich zien om opgevolgd te worden door PAUL SEVERS & EVELINE CANNOOT . MASCARA en Dance DUPLEX vullen elkaar aan en DJ PEPE is weer van de partij.
Verder biedt de braderie een autoshow, een Oldtimermeeting op de Antwerpsesteenweg en een mode- en lingerieshow in de Molenstraat (Lingerie Mussenburg), Noordstraat (Depot Noord) en Mechelsesteenweg (Buggy’s). Kinderen kunnen zich uitleven op springkastelen. Streetbands brengen sfeer in de winkelstraten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Organisatie

VANK vzw