film
Op maandag 2/10 wijzigen we onze openingsuren. Hiermee willen we onze dienstverlening efficiënter en klantvriendelijker maken. Een tweede vernieuwing die we die dag invoeren, is ons afsprakensysteem. Vanaf 2/10 kan je een afspraak maken voor de diensten burgerzaken, vreemdelingenzaken en omgeving.

Vanaf 2 oktober zijn onze administratieve diensten in het gemeentehuis open op volgende uren:

 

maandag 9 – 12.30 u. 17.30 – 20.15 u.
dinsdag 9 – 12.30 u. 14 – 16 u.
woensdag 9 – 12.30 u. 14 – 16 u.
donderdag 9 – 12.30 u. 14 – 16 u.
vrijdag 9 – 12.30 u.

 

Voortaan zijn onze administratieve diensten dus elke weekdag open in de voormiddag, op maandagavond en op dinsdag-, woensdag- en donderdagnamiddag. Deze openingsuren gelden nu trouwens ook tijdens de schoolvakanties. We zijn voortaan dus vaker open dan voorheen. Vanaf maandag 2 oktober sluit het gemeentehuis wel op maandagnamiddag.

Maak een afspraak

Een tweede, misschien wel ingrijpendere vernieuwing die we vanaf 2 oktober invoeren, is ons afsprakensysteem. Vanaf die dag kan je ook op afspraak terecht bij de diensten burgerzaken, vreemdelingenzaken en omgeving. Zo weet je vooraf exact op welke dag je om welk uur aan ons loket terecht kan. Naargelang je vraag, kunnen onze diensten ook al voorbereidend werk doen, zoals het benodigde dossier opzoeken en zich inwerken in de materie. Bovendien verminderen we de wachttijd voor iedereen door op afspraak te werken. Handig, toch?

Een afspraak maken doe je eenvoudig vanaf maandag 2 oktober via www.kontich.be, aan het onthaal in het gemeentehuis of op het nummer 03 450 78 40 en mailadres onthaal@kontich.be.