academie kontich
Noteer alvast 20 en 24 juni in je agenda.
Op dinsdag 20 juni opent de Academie de tentoonstelling met eindwerken van de laureaten Middelbare en Hogere Graad. Op zaterdag 24 juni is het dan weer Open Academiedag. Tot dan!

Wees welkom dinsdag 20 juni op de tentoonstelling met eindwerken van onze laureaten Middelbare en Hogere Graad.
Deze keer gaan we ‘op locatie’ naar Zaal Sint-Jan (Bibliotheek, Sint-Jansplein 8) waar de eindwerken een boeiende dialoog en een uitdagende confrontatie met elkaar aangaan. We starten om 19 u. met de uitreiking van de getuigschriften en prijzen aan de afstuderende studenten Schilderkunst, Tekenkunst, Vrije Grafiek, Projectatelier en Middelbare graad +18. Aansluitend openen we de tentoonstelling met een feestelijke receptie.

Zaterdag 24 juni is het opnieuw Open Academiedag!
Onze Academie eindigt het schooljaar in schoonheid: bewonder de werken van de leerlingen en geniet van workshops en optredens bij een drankje aan de bar (special guest: gitarist/componist Elko Blijweert!).
Kom ook een kijkje nemen naar de expo ‘Jungle Fever” waarvoor de leerlingen van de Lagere Graad een volledige lokaal transformeren tot jungle (betreden op eigen risico). Om 14 u. reiken we ook de getuigschriften uit aan de afstuderenden van de Lagere en Middelbare Graad, inclusief receptie.

Uiteraard kan je die dag ook inschrijven voor volgend schooljaar!