Gezocht:

Het gemeentebestuur, AGB en OCMW werken samen aan een warme, dynamische en aantrekkelijke leefgemeenschap. Op een open wijze bouwen we een klantvriendelijke, sociale en efficiënte dienstverlening uit. Zo versterken we onze vele troeven die bijdragen tot het welzijn van elke burger en tot de duurzame ontwikkeling van het gemeentelijk gebied.

1 TEAMMANAGER OMGEVING A4a-A4b – Voltijds statutair (M/V)

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het aansturen van de afdeling omgeving die verschillende technische disciplines omvat zoals wegenwerken, rioleringen, gebouw- en groenbeheer en daarnaast heel het pakket van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, mobiliteit, vergunningen en duurzaamheid. Bovenop het optimaal draaiende houden van de afdeling en het laten samenwerken doorheen de verschillende disciplines, ben je de verbindingspersoon tussen de afdeling omgeving en de andere afdelingen binnen het lokaal bestuur van Kontich (gemeente, OCMW en AGB).

De aanwervings- en functievoorwaarden vind je onderaan deze pagina in de PDF – bijlage. Je bezorgt bij interesse jouw cv en een kopie van jouw diploma uiterlijk op dinsdag 28 november 2017 via mail t.a.v. Eric Van Weyenbergh: solliciteren@monitor.be met de vermelding van de functie waarvoor u solliciteert. Meer informatie kan u op eenvoudig verzoek bij Eric verkrijgen via 0478 24 05 95.

1 technisch assistent/logistiek D1-D3 (m/v)- 38 u./week
1 technisch assistent/magazijn D1-D3 (m/v)- 38 u./week

Aanwervingsvoorwaarden:
– geen nationaliteitsvereiste
– geen diplomavereisten
– Je slaagt voor de selectieproeven. Deze gaan door op 7 december 2017 (logistiek) en 14 december 2017 (magazijnier) gemeentelijke technische dienst, Blauwesteenstraat 81A 2550 Kontich.

Voor de aanwerving van techn. Assistent/logistiek wordt een rijbewijs C vereist.
Voor de aanwerving van techn. Assistent/magazijn wordt een rijbewijs B vereist.

Uitgebreide aanwervingsvoorwaarden, functiebeschrijving en examenprogramma bekom je bij de personeelsdienst (03 450 78 51/53, personeel@kontich.be).

Je gemotiveerde kandidatuur, je curriculum vitae en een kopie van je rijbewijs, bezorg je tegen ten laatste 29 november 2017. Dit kan via e-mail aan personeel@kontich.be of per schrijven gericht aan het gemeentebestuur Kontich, Gemeenteplein 1, 2550 Kontich
Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor 2 jaar.

SCHOONMA(A)K(ST)ER THUISZORG DEELTIJDS

Voor de thuiszorgdiensten van het OCMW zijn we dringend op zoek naar een deeltijdse schoonmaakster thuiszorg (m/v)

Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaak en eventueel beperkt strijkwerk) bij hulpbehoevende gezinnen en bejaarden in de gemeente Kontich.

Naast een degelijke basiskennis van het Nederlands verwachten we van jou dat je: – contactvaardig bent en ondersteunend kan omgaan met onze cliënten,
– klantgericht bent,
– je kan aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit),
– nauwkeurig kan werken met de juiste schoonmaaktechnieken en -producten,
– regels en afspraken nakomt.

In ruil voor je inzet kunnen we een goed salaris aanbieden met extra voordelen als maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering,fietsvergoeding en een tweede pensioenpijler.
Je werkt enkel op weekdagen tijdens de normale werkuren. De invulling van het deeltijdse uurrooster kan besproken worden.
De aanwerving gebeurt voor een beperkte duur van drie maanden met een optie op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur.

Wil je graag deel uitmaken van ons thuiszorgteam? Bezorg dan je cv per e-mail aan thuiszorg@ocmwkontich.be

Inlichtingen: Ellie Apers, verantwoordelijke thuiszorg, tel 03/451.14.48 of Luc Meulendijks, diensthoofd personeel, tel 03/451.14.27

Meer informatie over onze thuiszorgdiensten vind je op deze website.